Jdi na obsah Jdi na menu
 


ČLÁNEK:SLOVENSKÁ TRAGÉDIE/DOPLŇENÉ INFORMACE:Za smrt čtyř dcer zřejmně může matka!

30. 11. 2014

Na paní Alena Viszkocsilovou nyní vzpomínají zejména kolegové a děti ze základní školy v obci Nové Zámky, kde vyučovala. Sama měla jedno vlastní dítě a dalších sedm s manželem adoptovali. Čtyři adoptované dcery zemřely spolu s matkou.

ři těla po nárazu skončila mimo auto, dvě zůstala zaklíněná uvnitř. Na místě zasahovali hasiči, kteří se snažili zaklíněné osoby vyprostit.lena Viszkocsilová řídila Volvo XC 90 a snažila se předjet kamion značky Liaz. Nestihla se zařadit zpět do jízdního pruhu a čelně se srazila s protijedoucím vozem Scania. 

 

 

Podle prvních informací z vyšetřování je za tragédií chyba řidičky. Podle TV Markíza žena na voze neměla zimní gumy, ale univerzální celoroční pneumatiky. 

 

 

V autě seděly i její čtyři adoptivní dcery ve věku od desíti do patnácti let - Jana, Monika, Marcela a Petra. Všechny byly na místě mrtvé.ět lidí zemřelo v pátek ráno při dopravní nehodě u Trnovce nad Váhom na jihozápadě Slovenska. Podle informací portálu tvnoviny.sk se zde srazilo osobní auto se dvěma nákladními. Pětičlenná posádka osobního automobilu nehodu nepřežila.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář